Ön megengedheti magának, hogy az összes felmerülő kérdés megválaszolása nélkül kezdjen cirkócserébe?

Ismerje meg az 5 leggyakoribb kérdést a kondenzációs cirkócsere előtt  Hogyan spórolhat pénzt és növelheti otthona komfortját az új rendszerrel?”

1. telepítés és karbantartás

karbantartás:

Felmerülhet Önben, hogy az rendben, hogy felszerelésre kerül a cirkó, de hogyan fog történni a beüzemelés és az éves karbantartás.

Milyen szakemberre van szükség a telepítéshez? Hogyan kell karbantartani a cirkót, hogy a lehető legtovább működjön hatékonyan?

BEÜZEMELÉS:

Minden beszerelésnél egyeztetünk az adott készülék beüzemelő szakemberivel időpontot a beüzemelésre. Vác és környékén már évek óta ugyanazzal a megbízható és munkájában alapos szakemberre dolgozunk.

A beüzemelő szakember, aki a szakszervíz képviselője is- esetében is fontos, hogy a közelben dolgozzon. Miért? A beüzemelőnkre akikkel együtt dolgozunk minden évben számíthat az éves karbantartás miatt is.

Tudta, hogy egy új kondenzációs cirkó felszerelése akár 30%-al javíthat a fűtés hatékonyságán?

Van még kérdésem ezzel kapcsolatban.

2. finanszírozás

hitel felújításhoz, korszerűsítéshez

A cirkócserék ára változó lehet, de mindenképpen egyszerre nagy kiadás minden háztartásnak. Fontos viszont hogy évtizedre szóló befektetés így a minőséget és a hosszútávú működést érdemes szem előtt tartani.
Bizonyos időközönként megjelennek állami támogatások is fűtéskorszerűsítésre, de érdemes a bankszámlavezető bankkal vagy egy megbízható hitelügyintézővel egyeztetni a finanszírozási lehetőségekről.
Mi szívesen dolgozunk együtt Szabóné Takács Zitával- aki egy tapasztalt pénzügyi szakember mindig minden esetben az ügyfélnek legmegfelelőbb megoldást javasolja.

Zita elérhetősége:

www.doradoxxi.hu

Telefon: 0620 376 5828

e-mail: takacs.zita@doradoxxi.hu

3. Alternatív fűtési rendszerek

Biztosan Önt is foglalkoztatja milyen egyéb fűtési rendszerek, alternatív fűtési megoldások léteznek.
Érdemes körbejárni a lehetőségeket és az összehasonlítás alapján dönteni.
Javasoljuk, hogy minden fűtési mód esetén járja körbe a teljes költséget, a megtérülési időt és a egyéni – az Ön otthonára – szabott lehetőségeket.

FONTOS!

Fontos megjegyezni, hogy minden fűtési lehetőségnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és hogy a megfelelő választáshoz mindig egyénileg – az Ön otthonára szabott – lehetőségek alapján érdemes meghozni a döntést.

Pár példa egyéb fűtési lehetőségekre:

Napkollektor: A napenergiát használja fel a fűtéshez. Legjobb hatékonyságot akkor lehet elérni, ha a megfelelő helyen és szögben kerül felhelyezésre.

Hőszivattyú: Egy olyan eszköz, amely a levegőből, a talajból vagy a vízből nyeri ki a hőenergiát, majd átalakítja és hasznosítható fűtési hőt termel belőle. Hőszivattyús fűtés esetén fontos a megfelelő hely kiválasztása, hogy a megfelelő hatékonyságot elérjük. Ezenkívül a megfelelő szakemberválasztás is kiemelten fontos, mert a telepítés összetett feladat – a megfelelő hőszivattyú kiválasztásához pedig mindenképp javasoljuk a szaktanácsadást. Ha ebben gondolkodik, írjon nekünk e-mailt- tudunk szakembert ajánlani Önnek.

Pellet kazán: A pellet kazánok népszerűsége folyamatosan növekszik.A fa aprítékákkal illetve egyéb biomasszával fűthető, tüzelőanyagaik a megújuló enerigaforrások közé tartozik.
Üzemeltetésük olcsóbb mint a hagyományos rendszereké, könnyen kezelhetőek, viszont telepítésük nagyobb helyigényű és a telepítési és készülékköltségeket is érdemes vizsgálni.
Hátrányai között megemlítendő, hogy a tüzelőanyag beszerzése néha nehézkes lehet, és az árak is változóak. A kazánok karbantartása és rendszeres tisztítása is fontos és folyamatosan szükséges- a döntésnél még ezt is érdemes figyelembe venni.
Döntéshez szintén javasoljuk szakértő igénybevételét.

Infrapanel:
Az infrapanel elektromos fűtési rendszer – egyre népszerűbbé válik, alacsony energiafogyasztása és kényelmes fűtse miatt.
Fontos, hogy nem való mindenhová. Itt kiemelten fontos a megbízható szakember kiválasztása, hiszen a lakás/ház több tulajdonságát is figyelembe kell venni ahhoz, hogy megfelelő döntést hozhasson abban a kérdésben, hogy ez a fűtéstípus az Ön otthonában is energiahatékony lesz és megfelelő meleget biztosít alacsony költségekkel.

4. energiahatékonyság

Nagyon fontos tudni, milyen lehetőségei vannak az egyedi energiahatékonyságunk növelésére, azaz hosszútávon csökkenteni a fenntartási költségeket és támogatni a környezetet.

Mit is jelent ez pontosan?

Az energiahatékonyság tulajdonképpen azt jelenti, hogy képesek vagyunk csökkenteni az energiafelhasználásunkat és ezzel a rezsiszámlákat is.
Ez egyszerre megtakarítás az Ön részére és csökkenti a szén-dioxid kibocsátást így jót teszünk a saját világunknak is.

Tudta Ön, hogy a maximális energiahatékonyságú otthonokban a belső hőmérséklet jobban szabályozható és stabilabb?

Ami Önnek azt jelenti, hogy minimalizálható a hőmérsékletingadozás, így sokkal kényelmesebb lesz az élet.

Jelentős megtakarítás az energiahatékonyság opitmalizálásával?

igen!

Hosszú távon jelentős, azaz már kézzel fogható összegű megtakarítást jelent azzal, hogy az energiahatékony készülékek a megfelelő működésükkel hosszabb élettartamúak (azaz nem működnek/indulnak el feleslegesen), kevesebb működés – kevesebb javítás és karbantartást jelent – így ezek már alapvetően csökkentik a hosszútávú költségeket.

Környezetvédelem?

Mindannyiunk érdeke. Ha azt gondolja, Ön nem tud hozzátenni, az energiahatékonyság egy remek lehetőség a kezdéshez.
Egyszerre nyer pénzt és életet azáltal, hogy csökkenti a felhasznált energia mennyiségét, korszerű készülékeket és fűtési megoldásokat használ – így csökkenti a károsanyag és széndioxid felhasználását – ezzel védve közvetlen környezetét és így ÖN IS HOZZÁJÁRUK A KLÍMAVÁLTOZÁS ELLENI KÜZDELEMHEZ.

5. hőszigetelés

Ez a következő nagy téma, amellyel számottevően csökkenti fűtési költségeit.
Érdemes körüljárni és megvizsgálni az Ön otthona esetében milyen hőszigetelési lehetőségek állnak rendelkezésre, hogyan lehet javítani a meglévő hőszigetelés tulajdonságait.

Összességében:

Kondenzációs cirkó csere előtt számos kérdés merül fel, melyre érdemes válaszokat kapni.

Alapos átgondolás után, minden tényező figyelembevételével az Ön számára legmegfeleőbb megoldást érdemes választani.

Mi az amiben számíthat Ránk?

Hatékony fűtési rendszer kiépítéséhez kérheti a mi ajánlatunkat is. Online ajánlatkérésre díjmentesen válaszolunk SŐT – ha kéri akár az elküldött fotók alapján még egy várható ajánlatot is készítünk mind a szükséges termékek mind az összes várható munkadja tekintetében.

Engem érdekelnek a költségek. Hosszútávra tervezek.

Gyakran ismételt kérdések

„Mennyibe kerül a felmérés és árajánlat készítése?”

A felmérés és az árajánlat készítése díjmentes.Főleg Vácon és környékén dolgozunk (Vác + 30 km), itt tudjuk Önnek a díjmentességet biztosítani.