Mikimester – a vállalkozás

Pár fontos szó cégünkről

A Mikimester egy frissen alakult vállalkozás, nagy munkatapasztalattal. Kollégáim és én is évek óta a szakmában dolgozó szakemberek vagyunk, akiknek fontos, hogy munkájuk eredményes és hatékony legyen. 

Miben tudunk segíteni Önnek? Miért minket válasszon?

Magánemberként és cégként is  mindenkor a MEGOLDÁST  tartjuk a legfontosabbnak.Nem végzünk el minden munkát csak azért, hogy elmondhassuk, ezt a munkát is megcsináltuk. Úgy ahogy magánemberként nekünk is fontos a jó szakember megtalálása, arra törekszünk, hogy ha egyszer minket választott, egy következő munka esetében már ne jusson eszébe hogy mást keres, hanem  biztos lehessen benne, hogy víz-gáz és központifűtés ügyekben Ránk mindig számíthat.

Amennyiben egy munkával nem foglalkozunk, szívesen adunk tanácsot, ajánlunk olyan szerelőt ha ismerünk a környezetünkben aki nekünk már “bevált”.

Felújítás/csere esetén, minden esetben fontos, hogy minőségi alapanyagokra, készülékekre, alkatrészekre, termékekre történjen a csere.  A minőségi anyagok időtállóak, kedvezőbb árral és kevesebb bosszúsággal járnak. A napi használat is könnyebb, egyszerűbb lesz.

Javítás esetén a hibaokot/okokat megkeresve, Önnel egyeztetve szerezzük be a szükséges anyagot és végezzük el a munkát.

Mit jelent ez az Ön számára?

Több éves és nagyon széleskörű gyakorlatunk segít minket abban, hogy a rutinfeladatokon keresztül az érdekesebb és ritkábban látott problémák esetében egyaránt használható  megoldást nyújtsunk.

Új kialakításában,  szerelésben, javításban, cserében számíthat Ránk! 
Abban az esetben ha  szakmai véleményünk szerint egy hiba nem javítható, vagy nem a javítás a legjobb, legbiztonságosabb és hosszútávú megoldás erről minden esetben tájékoztatjuk Önt.

Minden esetben még a munka megkezdése előtt egyeztetünk Önnel.

Miről tájékoztatjuk Önt?

Minden esetben a költségekről még a munkavégzés előtt!

Anyagbeszerzés előtt mindig tájékoztatást nyújtunk a minőségi alapanyagok fontosságáról, de a választást minden esetben Önre bízzuk.

A munka várható időtartamáról, ám megkérjük Önt is, hogy időpont egyeztetéskor vegye figyelembe, hogy a munka ideje nem meghatározható percre pontosan, illetve  naponta akár több helyen is dolgozhatunk, így a forgalom vagy egy esetleges csúszás egy nem várt hiba miatt eredményezheti a késésünket, vagy az Önnél töltött idő hosszát.

Várható késés esetén telefonon értesítjük Önt!

A munkadíjat minden esetben még a munkavégzés megkezdése előtt meghatározzuk a már feltárt hibákra vonatkozóan!