5 dolog amire mindenképp figyeljen ha idén fürdőszoba vagy konyha felújításba kezd!

  Tavasz, fürdőszoba felújítás Habár most még nagyon szürke minden, bátran kimondhatjuk: Közeledik a tavasz. Napközben már egyre többször előfordul, hogy  melegen süt a nap, hosszabbodnak a nappalok, reggelente csicseregnek a madarak és még ha korán kelünk is, egyre többször ébredhetünk arra, hogy fény szivárog be az ablakon. Minden évben ilyenkor a természet megújulásával együtt mi is újjászületünk egy kicsit és felébred bennünk a vágy hogy a közvetlen környezetünkben, a lakásunkban/házunkban is szépítsünk alakítsunk valamit. Ilyenkor történik meg velünk, hogy  elérkezettnek látjuk az időt, hogy  belefogjunk a már  régóta tervezett fürdőszoba vagy konyhai  felújításunkba.

Fürdőszoba felújítás?Vagy konyha újjáalakítás?

Tervezze meg, hogy fog kinézni…

halljuk mindenhonnan. Valóban. Ahogy lakásunk, házunk minden részének felújításánál  így a fürdőszoba és konyha átalakítása, korszerűsítése esetén is  nagyon fontos, hogy még a munkálatok megkezdése előtt megtörténjen a pontos és minden részletre kiterjedő tervezés. Már az első lépések között tervezze meg a terek és a nem mozdítható elrendezések figyelembe vételével az új fürdőszobája kinézetét.  
  • az új elrendezést
  •  színeket, formákat
  •  padlólapot, csempét, falfesték színét, formáját, elhelyezkedését
  •  szanitereket, mosdót, kádat, wc-t esetleg zuhanykabint.
  A tervezéshez és választáshoz tanácsokat akár itt is talál. A tervezés  a látható dolgokra koncentrál,  egy ízlésesen kiválasztott csempe jó érzéssel tölti el amikor belép az új fürdőbe, főleg ha egy hozzá passzoló falfestékkel társítják. Az odafigyeléssel kiválasztott szaniterek, kiegészítők pedig évekkel tolhatják ki a következő felújítás szükségességét. Egy minőségi, jól kiválasztott csaptelep minden nap megkönnyíti az életünket.

DE van ami még ennél is fontosabb! >>>  A lényeg ami a falakon belül rejtőzik!  <<<

  kérdés - fürdőszoba

kérdés - fürdőszobaVajon Ön Tervez a falon belül futó csövekkel amik ténylegesen a vizet szállítják Önnek ?

   
vízvezeték - fürdőszoba

Korrodált vízcső belülről

    Tudja, hogy néznek ki belülről és milyen károkat okozhatnak, ha az évek alatt vizkövesedtek  és korródálódtak?     A vízkövesedett vízcsövekből a vízkő bejuthat a csaptelepekbe, a wc tartályba, a gázkészülékekbe, minden olyan alkatrészbe, készülékbe, ami vízátfolyással működik. Így tönkreteheti akármelyik készülékét, eltömítheti a csapokat, akár falon belüli csőtörés alakulhat ki!  

Fogadja megy egy  vízszerelő szakember 5 tanácsát, és elkerülheti, hogy minden évben  a felújított fürdőszobában megjelenő sorozatos hibák javítására kelljen költenie jelentős összegeket.

 

1. tanács –  Mindig figyeljen a csövek állapotára

A konyhai és fürdőszobai vizesblokkok felújítása esetén fontos a vízcsövek ellenőrzése és a  már vízkövesedett, korrodált csövek cseréje. A felújítás költségeihez képest ez az összeg szinte elhanyagolható, viszont egy korrodált cső, akár több százezer forintos kárt tud okozni az Ön frissen felújított fürdőszobájában!

2.  tanács – Csapok kiállásának szakszerű beépítése

Minden új csap beépítésekor fontos,  hogy a csap kiállások csövei mindenképp legyenek  rögzítve a falban. Ez azt jelenti, hogy a beépített csövek mindenképp fixek legyenek, úgy kerüljenek beépítésre, hogy azt szabad kézzel mozgatni ne lehessen!  Ezt ha szükségesnek látja,  kérem Ön is ellenőrizze mikor készül a munka. Egyéb esetben a csapok használatának könnyen csőtörés lehet a vége, ami szintén komoly költség, falbontással jár. 3. tanács – megfelelő szakember kiválasztása A vízszerelő kiválasztásánál mindig vegye figyelembe:
  • A jó vízszerelő szakember minden esetben felméri a szükséges  „vizes”munkát.  Tanácsot, javaslatot ad a felújításra, a szükséges termékekre, anyagokra.
  • Törekszik arra, hogy az Ön számára legjobb megoldást ajánlja az adott munkával kapcsolatban, mind a várható költségekre mind a munka élettartamára vonatkozóan.
  • Munkavégzés megkezdése előtt tájékoztatja Önt a várható munkadíj összegéről.
  • Tisztán és odafigyeléssel dolgozik.
A jó szakember rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhat Önnek, hiszen alaposan és jól dolgozik, figyel az Ön által vásárolt termékek állapotára, tanácsot ad, minőségi és időtálló munkát végez. 4. tanács – Járjon el körültekintően a termékek és szükséges anyagok kiválasztásánál Az interneten nagyon sok helyen talál fürdőszobai ötleteket, ma már nagyon sok cég kínál különböző csaptelepeket, beszerelési anyagokat, wc-ket , tartályokat, zuhanykabinokat , kádakat és egyéb kiegészítőket a sor szinte végtelen. Nagyon fontos hogy amennyiben Ön ezeket a megvásárolandó termékeket hosszú ideig szeretné használni mindig szánjon időt egy kis utánajárásra. Ha tudja ellenőrizze a minőséget, kérje ki ismerősök, rokonok , barátok tapasztalatát egy-egy márkáról, kérje vízszerelője véleményét, hogy dolgozott-e már az adott termékkel milyen tapasztalatai vannak róla. NE feledje: Hosszú távra tervez – és napi használatú termékek vásárlásáról dönt. 5. tanács – Ne az ajánlott munkadíj nagysága döntsön kizárólag! Mint sok szakmában a vízszerelésben is van hozzáértő és kevésbé hozzáértő szakember. A szakmában eltöltött idő, a munkák összetettsége, a hozáállás, a folyamatos önképzés mind  befolyásolják az elvégzett munka minőségét. A szakmában való jártasság, a tapasztalat fontos tényezők amikor Ön hosszútávú munkára keres szakembert. Kérem minden esetben mérlegelje a lehetőségeket, egy-egy kivitelezési hiba milyen károkat okozhat Önnek anyagilag, illetve ami még ennél is fontosabb az Ön idejére nézve. Kérjen ajánlatot több szakembertől, de ne csak az ár alapján mérlegeljen, hiszen egy kicsivel magasabb szakértői ár  hosszú távon lehet kifizetődő lesz Önnek. Ezzel nem arra szeretnénk biztatni hogy mindig a legmagasabb összegű ajánlatot válassza,  tapasztalt hozzáértő szakember korrekt szakértői árat fog Önnek megállapítani minden esetben. Tényleg fontos az ár, de mindig mérlegeljen, nem biztos hogy a most legolcsóbbnak tűnő ajánlat tényleg a legolcsóbb is lesz az Ön számára! +1 Tipp: Vízszűrő beszerelése  Amennyiben otthonában van rá lehetőség, mindenképp ajánljuk Önnek ennek beszerelését. A csaptelepek főleg az egykaros csaptelepek minél hosszabb élettartamának elérése céljából, mindenképp szereltessen fel  cserélhető szűrőbetéttel rendelkező csaptelep vízszűrőt. Ezt általában a lakásba/házba bejövő vízcső mögé szerelik be, így már az  összes beérkező vizet szűri és Ön mint tulajdonos is könnyedén ellenőrizheti állapotát.   Amennyiben megfogadja a fenti tanácsokat, és fürdőszoba vagy konyha felújítást tervez  kattintson HÍVJON minket  MOST rögtön vagy akár kérjen Tőlünk online árajánlatot.   Fenti tanácsokat kiemelten fontosnak tartjuk, munkánk során betartjuk és minőségi alapanyagokkal dolgozunk!mikimester logo Főoldal Kapcsolat Online árajánlat kérés