A cirkócsere bontással és rengeteg kosszal jár….

Gyakran felmerülő kérdés…  Tényleg sok bontással jár? vagy hogy történik egy régi cirkó cseréje új kondenzációs cirkóra valójában?

A régi cirkó cseréje már lassan aktuális lesz, állandóan leáll, akadozik,  a szerelő száma már a gyorshívóban…  Mégis nehezen veszi Rá magát a cserére, mert :

 

  • kosszal jár
  • drága
  • sok a szervezés
  • nincs mindenre szakember
  • nem tudja hol kezdje
  • milyen dokumentumok szükségesek

LEHET MÁSHOGY. LEHET EGYSZERŰEN, TISZTÁN, JÓL SZERVEZETTEN.

VELÜNK….

Kiváncsi Rá hogyan is zajlik egy cirkócsere Velünk?

Legfontosabb amit kiemelnénk, hogy gyorsan válaszoljunk is a cikk címében lévő kérdésre.  Egy átlagos cirkó leszerelés és az új kondenzációs cirkó felszerelése nem jár hatalmas bontással.

Figyelmesen és odafigyeléssel dolgozunk, a keletkezett maximum 1 zsáknyi bontási hulladékot egy sitteszsákba összeszedjük a munka végeztével.

Kondenzációs cirkó cseréjének lépései

#1.   Személyes vagy online felmérés után készítünk Önnek egy mindenre kiterjedő árajánlatot.

Az ajánlatunk tartalmazza az összes várható anyagköltséget, munkadíjakat, egyéb a komplett cseréhez szükséges szakemberber munkájának várható díjait. És a szükséges dokumentációk és ügyintézés díját .

 

#2.   Az elfogadott árajánlat után egyeztetünk időpontot a munkavégzésre.  Minden további szükséges szakemberrel már mi egyeztetünk. Ezzel Önnek nem lesz semmilyen további feladata.

 

#4.   Először mi dolgozunk Önnél, majd érkezik a kéményszerelő, utána villanyszerelő és ha mindennel készen vagyunk megtörténik a készülék beüzemelése is.

 

#5.   Minden kész. Üzemel a kazán. Újra van fűtés.  Ekkor történik a fizetés és a számla kiállítása. A fizetés történhet készpénzben vagy átutalással is.

 

Mennyi ideig tart?

Ha minden rendben van akkor a tényleges munkavégzés  Napon belül megtörténik. Ez azt jelenti hogy nem kell napokig melegvíz és fűtés nélkül lennie a családnak.

Mennyibe kerül egy átlagos Kondenzációs cirkó csere?

Átlagosan:

1 000 000 Ft – 1 250 000 Ft között

A cirkó amit ajánlunk SOSEM a legolcsóbb a piacon!  Általában olyan cirkót ajánlunk, amely már az évek alatt Nálunk BIZONYÍTOTT!

Ez az ár tartalmazza az ÖSSZES szükséges költséget, hogy a cirkó a törvényi szabályok szerint legyen kiépítve, beüzemelve és bejelentve!

Gyakran ismételt kérdések

„Ön milyet venne? „

Egy átlagos családi házba vagy lakásba – amennyiben nincs semmilyen extra elképzelés – egy  jó minőségű, megbízható kondenzációs cirkó már megfelelő.

Minden esetben olyan cirkót ajánlunk, amelyben már saválló acél hőcserélő van.

Ezek pl. Immergas Victrix, Ariston Class One sorozat termékei.

 

Mennyi idő alatt történik a kondenczációs cirkóra történő csere?

Ha minden feltétel adott ami a cseréhez szükséges – a kazán cseréje  a kéményszereléssel és a beüzemeléssel együtt– 1 napon belül megtörténik, így ha reggel kezdünk Önnél akár már este használható is az új készüléket.

Milyen településeken dolgoznak?

Főleg Vác és kb. a 30 km-es környéke.  Ha erre fele lenne a csere hívjon bizalommal minket.

Egyéb területen kivételes esetekben dolgozunk.  Telefonon tudunk Róla egyeztetni.  Tel: 0620 549 9584

Keressen minket 8-17 óra között telefonon. Bármilyen egyéb felmerülő kérdésére szívesen válaszolunk.

Kurth Miklós gázkészülék szerelő mester

0620 549 9584